Djurfotografering i Stockholm

Våra husdjur är älskade familjemedlemmar och du ska självklart ha möjligheten att föreviga din bästa vän. Jag hjälper er gärna att fånga de speciella eller vardagliga stunderna med din fyrbenta följeslagare. Jag har stor erfarenhet av att fota framför allt hundar och katter, men fotograferar även hästar och smådjur.

Fotograferingen brukar ta ca en timme och resulterar i både porträtt- och actionfoton. Vi möts upp på något fint ställe inom Stockholms län, kanske har ni en favoritplats tillsammans? Det är viktigt för mig att både du och djuret är bekväma och trygga under fotograferingen och därför anpassar jag mig självklart till era förutsättningar. Vid utomhusfotografering ser vi självklart till era önskade väderförhållanden och ombokar tillfället om så behövs.

Efter fotograferingen får du välja ut vilka och hur många bilder du vill ha från ett onlinegalleri. Därefter levereras bilderna högupplösta till dig digitalt. För betalning använder jag  i dagsläget Frilans Finans där du kan betala via faktura eller swish.

Fotografering av hund, katt, häst och smådjur

Paketpris 1: 2000 kr

I paketpriset ingår fotograferingen och 10 st högupplösta bilder.

Du kan sedan köpa till ytterligare bilder för 200 kr styck.

 

Paketpris 2: 3500 kr

I paketpriset ingår fotograferingen och 30 st högupplösta bilder.

Du kan sedan köpa till ytterligare bilder för 200 kr styck.

Önskar du att jag kommer och fotar på en tävling?

Är du arrangör eller deltagare på en tävling som du vill att jag ska fota på? Hör av dig så kommer vi överens om ett upplägg!

Vill du se fler bilder?

Här på hemsidan finner du min portfolio, men du kan också följa mig på Instagram för att se bilder från olika fototillfällen.