”Vad ska du bli när du blir stor?” är nog den fråga som stressat mig mest under hela mitt liv. Måste jag verkligen välja?

Till slut valde jag att satsa på kommunikation. Det ger mig möjligheten att arbeta med allt jag tycker är roligt! Jag är nyexaminerad kommunikatör med inriktning språkvetenskap, något jag gärna kombinerar med visuell kommunikation i form av foto och grafik. På fritiden ägnar jag mig även åt att teckna fotorealistiska djurporträtt.

Jag hoppas att du blir inspirerad av att kika runt på min hemsida. Kontakta mig gärna och/eller connecta på sociala medier så hörs vi!

Skills

Textproduktion
SEO & Ads
Foto & Video
Strategisk kommunikation
Grafisk design

Program

Photoshop
Indesign
Illustrator
Premiere Pro
After effects

Verktyg

Wordpress
Google Analytics
Mailchimp
Apsis
Magento

Spana in mitt cv:

Bonusinfo du aldrig kunnat gissa:

  • Jag samlar nördpoäng en gång i veckan genom att alltid titta på vetenskapens värld. Det är bättre än Netflix och Victoria Dyring är så cool!

  • Jag tycker att sjukvård är jättespännande. Jag vet därför onödigt mycket om sjukdomar, mediciner och konstiga operationer. Olicensierad hobbygoogledoktor så att säga.

  • Socialantropologi och språk har alltid fascinerat mig, gärna i kombination. Ibland känner jag även ett starkt sug efter att bli paleontolog och leta efter dinosaurier – dinosaurieåldern har jag nog inte riktigt vuxit ifrån än.

  • Hundar är livet! Jag menar, finns det något häftigare än deras fenomenala luktsinne? Okej, det var väl i och för sig en normal åsikt. Jag har 46 stycken hundböcker i bokhyllan, det är inte normalt va?

Kontakta mig!